Teamspelen

Bamboo-building
Bamboo-building

prijs: €17,50,- (excl. BTW) p.p. (minimum bedrag van €200,-)

Men neme honderden bamboestokken van elk twee meter lang. Voeg daarbij een snufje elastieken, laat er vervolgens een groep mensen op los en voilà: het bamboohouse staat als een huis. Wat zich aanhoort als een eenvoudig recept, is in werkelijkheid een uitdagende constructieopdracht die het uiterste vergt van de teams. Echt teamwork!

Vuurspuwen
vuurspuwen

prijs: € 2,50,- (excl. BTW) p.p (minimum bedrag van € 30,-; incl. benodigd materiaal)

Spuw met behulp van fakirolie (speciale vuurspuw olie) vlammen van 2 tot wel 5 meter! Een onvergetelijke uitdaging. Wie durft zich in het heetst van de strijd te mengen???

Bijlwerpen
bijlwerpen
prijs: €3,- (excl. BTW) p.p (minimum bedrag van € 35,-; incl. benodigd materiaal)

Drie bijlen, één boomstam. Opperste concentratie. Pak de bijl. Zet uw vizier op scherp. Zoef! De bijl schiet met grote snelheid uit uw hand. Raak! Of toch te vroeg gejuicht? Welk team sprokkelt de meeste punten bij elkaar?

Houtzagen
houtzagen.jpg
prijs: €30,- (excl. BTW) (incl. benodigd materiaal)

Wie kan het meeste hout stukken zagen binnen een bepaalde tijd? Wie haalt wel misschien het record? We zullen het zien!!

Brancard race
Brancard race

prijs: €12,50,- (excl. BTW) p/dag

Als soldaten van de voorste linie probeer je je gewond geraakte medesoldaten met een brancard zo snel mogelijk in veiligheid te brengen. De weg is niet makkelijk en kent vele bochten en andere moeilijkheden. Welk team verplaatst zijn teamlid het snelst?

Katapult
Katapult

prijs: €30,- (excl. BTW) (materiaal voor één katapult)

U heeft het buskruit niet uitgevonden. Daarom moet u het helaas doen met een katapult. Maar vergis u niet: een vakkundig gebouwde katapult is een krachtig wapen. Lukt het u om er van palen en touwen zelf snel eentje in elkaar te knutselen? En ook om hiermee een kogel over een behoorlijke afstand weg te slingeren?

Kratstapelen
Kratstapelen

prijs: €20,- per set excl BTW

Welk team kan de hoogste toren stapelen? Hoe hoger hij wordt, hoe moeilijker het is om hem nóg hoger te maken. Valt hij om of blijft hij staan?

Krattenrace
Krattenrace

prijs: €17,50 (excl. BTW) per set

Verplaats met je team alle kratten en teamspelers zonder dat zij de grond raken in een zo snel mogelijke tijd over het parcours

Tonnenloop
Tonnenloop

prijs: €30,- (excl. BTW) per set

U waant zich met uw team al in een veilige haven. Maar helaas, het venijn zit ‘m in de staart. Want eerst moet u met z’n allen nog een zwaar vergiftigd terrein oversteken. Het lijkt een bijna onmogelijke opgave om dat lopend over een paar oude biertonnen te doen. Maar u zult wel moeten, want andere hulpmiddelen zijn er niet.

Toren bouwen
Toren bouwen

prijs:  €30,- (excl. BTW) per set (incl. benodigden materialen).

De verleiding is groot om hoog van de toren te blazen. Want wat is er nu aan om een anderhalve meter hoge toren te bouwen? Hmmm…. mag ik toch nog even uw aandacht? Dat bouwsel moet wel stevig genoeg zijn om alle teamleden tegelijk te huisvesten! Welk team kan die weelde dragen?

Touwtrekken
Touwtrekken
prijs:  €12,50,- (excl. BTW) per set p/dag

Wandelende 'A'

wandelende 'A'
prijs: € 35,00 (excl. BTW) per set (met benodigden materialen).

Zeg eens A! Nee, niet met uw mond maar met behulp van palen en touwen. Eens kijken of die ook stevig is. Kan één van jullie team plaatsnemen in de A en hiermee een klein stukje gaan wandelen? Denken jullie dat dat gaat lukken? Vast wel! terug naar home...

Aanbiedingen
klik hier

aanbieding01

Altijd al willen kunnen pokeren of uw vrienden met een pokerface overbluffen?
Dit is uw kans!
Kijk nu bij de aanbiedingen voor een workshop poker!
Klik hier...